Wat is Pergamano
Wat is nieuw
Cursussen
Gallerie
Gratis patronen
Links
Home

Cursussen          

Naast het gebruik van goede materialen is een gedegen uitleg van de diverse technieken en het juiste gebruik van de materialen essentieel. Deze uitleg kunt u vinden in diverse Pergamano boeken die in de loop der jaren zijn verschenen. U kunt echter ook overwegen om een cursus te volgen bij een Erkend Pergamano Docent(e). Erkende Pergamano Docenten hebben een docentenopleiding genoten bij de International Parchment Craft Academy. Ook in de vaardigheden van de docenten is de kwaliteit, die bij Pergamano zo hoog in het vaandel staat, gewaarborgd.

Niets is natuurlijk gezelliger dan de fijne kneepjes van de hobby onder de knie te krijgen en daarnaast mensen te ontmoeten met dezelfde interesse. Een ander voordeel van het volgen van een cursus is dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste materialen en de nieuwste technieken. Erkende Pergamano Docenten worden hiervan namelijk continu op de hoogte gehouden. Bovendien worden zij regelmatig bijgeschoold door de International Parchment Craft Academy.

De cursussen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 personen op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag en op dinsdag- en donderdagavond.

Wilt u nadere gegevens over deze cursussen, stuur dan even een e-mail en u ontvang alle gegevens.